Follow us: Subscribe via RSS Feed Connect on YouTube Connect on YouTube
загрузка...

Росія в паніці: ЄС вантажить танки на українські літаки ФОТО

Військову техніку Україні надає Чеська республіка. Цей факт став відомим завдяки професійною всюдисущності місцевих журналістів. 
 Фото були поширені в мережі. 
Сьогодні чеський сайтPlanes.cz, що займається відстеженням і фотографуванням рейсів і літаків транспортної авіації, опублікував знімки навантаження на український літак Ан-225 «Мрія» чотирьох танків, імовірно Т-72, передають Патріоти України. 
Портал займається фотографуванням, відстеженням і обговоренням перевезень транспортної авіації. Знімки зроблені в місті Острава. 
Відзначено, що фото зроблені в січні 2015-ого. На фото український Ан-225 з реєстраційним номером UR-82060. Новина вже неабияк занепокоїло російську сторону, тим більше що про кількість та види наданих озброєнь Кремлю повідомляти ніхто не збирається. 
Жодних офіційних заяв з приводу отримання танків Києвом в Україні не надавали.
Навіть якщо припустити, що Прага продає або надає безкоштовно Києву лише техніку радянських зразків, це неаби яка допомога українцям.
Адже з Росією як в кількості так і якості озброєнь Україні наразі тягатися важко. 
Слід також зазначити наступне. Виходячи з можливостей українського ВПК, а також кількості законсервованої бронетехніки, Київ наврядчи у Праги покупає танки. 
Це або дарунок, або продаж за символічну ціну. 


Нагадаємо, що керівництво НАТО та ЄС роз’язало країнам-учасницям руки для постачання озброєнь Україні задля захисту від російської агресії. 
Особливо турбує Кремль вірогідність поставок новітньої високоточної зброї, що суттєво ускладнить становище російсько-терористичних військ на Донбасі.
За певними даними дещо з такоє зброї було поставлено в Україну ще в 2014 році. 
При цьому варто зазначити, що той обсяг і різноманіття високоточної зброї, котрі Київ потребує щоб зробити неможливою подальшу агресію Москви, може надати лише Сполучені Штати. 
Джерело: Planes.cz
Поделиться :
 
ХунтаExpress © Copyright 2012. All Rights Reserved.
Created by: George Robinson.
Proudly powered by Blogger.
imagem-logoBack to TOP